Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi,

 

Cine ne-a ajutat să reușim

 

Am reușit să ne ridicăm de-a lungul anilor,

 

Iar concurenții nu reprezintă o piedică!

 

Poate exista multe aniversări

 

Frumos, vibrant și distractiv!

 

Vom depăși totul împreună,

 

Vă doresc noi reușite!

 

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Carnea: ce afectează prețul.

Prețul cărnii este în creștere cu cel mai mic tarif dintre toate produsele

Conform statisticilor, de la începutul anului 2019, costul unui coș de carne a devenit mai scump cu 1,6%. Valoarea sa a crescut în decembrie 2018 În același timp, costul grăsimilor a scăzut cu 5,5%. Coșul include kilograme de carne de vită, carne de porc, untură, carcasă și file de pui, precum și mezeluri fierte de clasa I. Prețul unui kilogram de pui într-o carcasă a crescut la sfârșitul anului trecut, în iunie, adică cu 4,2%. Astfel, a devenit carnea care a crescut cel mai mult în preț. Costul mezelurilor gătite timp de șase luni a crescut. Fileul de pui a închis primele trei în creșterea prețului. În decembrie 2018 creșterea este de 3,5%. Carnea de porc timp de șase luni, prețul a crescut cu 3,1%.

Carnea de vită a adăugat doar 0,3% de la începutul anului. În primele șase luni ale anului 2019, prețul grăsimilor a scăzut cu 5,5%. Conform cercetărilor Asociației furnizorilor de lanțuri de vânzare cu amănuntul, în perioada 1 ianuarie - 1 iulie 2019, coșul de carne a crescut în preț cu 3,5%. Fileul de pui a crescut cu 5,1%, carcasa de pui și cârnații fierți - cu 4,5%, carnea de porc - cu 3,8%, carnea de vită - cu 2,1%. Și numai prețul grăsimilor a scăzut cu 0,5%. În prima jumătate a anului, conform supermarketurilor alimentare, carnea de porc fiartă de casă a crescut cu 7,4%, cârnații cu lapte - cu 7,5%, iar mezelurile afumate crude Braunschweig - cu 7,8%. Astfel, vedem că produsele din carne cresc prețul mai repede decât carnea în sine.

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Unul dintre restaurantele spaniole este situat pe vârful unui vulcan dispărut. Urmărește bucătarul Eleutherio Martin Bermudez pui la grătar pe un vulcan.

Potrivit bucătarului, toată carnea din restaurant este gătită pe o tigaie instalată la o înălțime de câțiva metri de suprafața craterului. "Temperatura ajunge la 360 de grade, iar adâncimea este de 7 metri. Prajim toată carnea pentru restaurantul El Diablo de aici", a spus el. Ultima dată când vulcanul a izbucnit în 1824, momentan este considerat dispărut. Pentru a instala grila grătarului pe crater, au fost organizate consultări cu oameni de știință și vulcanologi. Drept urmare, a fost necesară construirea unei structuri de nouă straturi de bazalt vulcanic. Restaurantul este situat pe insula Lanzarote din provincia Las Palmas din Spania.

Ce este Debut - Sor SRL

Debut - Sor SRL - este o companie care produce produse din carne de peste 15 ani. Ne facem munca cu dragoste și suflet.

Contactati

  • Adresa: Mun.Soroca, str.Cosăuțului 6
  • Telefon: 0(230)2-54-32 / 0(230)2-54-71
  • Email: hr@debutsor.md
  • Ore: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
    ©2025 {Debutsor.md}. Toate drepturile rezervate.